Irány Háromszék

  „Háromszék, egyszerűen meseszép”

dNagy1

Háromszéken több mint 160 kúria és kastély található. Néhány közülük része a turisztikai hálózatnak, szállodaként vagy múzeumként működik.
Ha egy olyan üdülésre vágyik, amely a néhány száz évvel ezelőtti nemesség életéből inspirálódott, akkor a Kúriák földjének is nevezett Háromszék, tökéletes hely ezen élmények megtapasztalására.

005

Háromszéken tömérdek különböző összetételű ásványvízforrás található, gyógyhatásuk  kiterjed az izom- és ízületi bántalmakra, az emésztési valamint a szív és érrendszeri problémákra. Ezek az ásványvizek  jótékony hatással vannak azokra a szívartériákra, amelyeket a dohányzás, a magas koleszterinszint vagy a stressz egyre inkább elszűkít.

cNagy1

A brit trónörökös Károly herceg különösképpen vonzódik Háromszékhez, ahová szívesen ellátogat tavasszal, hogy gyönyörködjön a virágos mezőkben. Ha kíváncsi arra, hogy néz ki Károly herceg vendégháza Zalánpatakon vagy, Kálnoky grófé Miklósváron, ha kedveli az egyszerű és autentikus életet, ha szeretne belekóstolni a helyi hagyományok világába, akkor ez kitűnő ajánlat. Mindkét vendégház csak néhány szobával rendelkezik, ezért ajánljuk, hogy időben foglalja le.